OM OSS

Vi tilbyr alle våre kunder gratis befaring og et uforpliktende tilbud!

Firmabil og daglig leder Gaute Haukaas

Haukaas Elektro AS

Vi er din lokale elektriker i Tinn kommune. Firmaet ble stiftet i mars 2020 med oppstart i november 2020. Vi utfører tjenester for privatkunder, boliger, hytter, bedrifter og næringsbygg.

Vi påtar oss alt fra nybygg til serviceoppdrag. Ingen oppdrag er for små eller for store for oss. Jobben vi leverer skal være av høy standard. Vi skal utføre våre oppdrag i tråd med kundens ønsker og behov. Vi leverer produkter av kjente merkevarer og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd. Vi har lang og bred erfaring fra bransjen. Dette gir oss en allsidig kunnskap innen faget. Den kunnskapen vi har opparbeidet etter flere år fra bransjen skal komme våre kunder til gode.

Arbeidsprosessen

Når kunden kontakter oss kommer vi på en gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud på oppdraget du ønsker å gjennomføre. Vi skal komme til avtalt tid og utføre oppdraget innen de tidsrammer som er gitt. Som kunde skal du oppleve at vi stiller opp. Vi skal vise service og utføre oppdraget innen de tidsrammer som er oppgitt og til den prisen vi har gitt. Det skal ikke være noen skjulte utgifter på oppdragene vi utfører.

Som kunde skal du merke at vi har flere års erfaring fra bransjen. Du skal være trygg på jobben vi utfører, og vi kan bruke vår kunnskap til en rådgivende rolle under prosjektet. Jobben vi leverer skal være av høy standard. Vi skal utføre våre oppdrag i tråd med kundens ønsker og behov.

Våre ansatte

Gaute Haukaas
Daglig leder/Elektroinstallatør

Joakim Miland Brunsvik
Elektriker

Kontakt oss for en gratis befaring!

Vi utfører alt innen elektrikertjenester

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle