Tjenester

Vi tilbyr alle våre kunder gratis befaring og et uforpliktende tilbud!

Nybygg

Skal det settes opp en ny bolig, hytte, tilbygg eller næringslokale? Da er det viktig med god og tidlig planlegging. Vi bistår entreprenør og utbygger med hele byggeprosessen fra planleggingsfasen til ferdigstilt prosjekt. Vi prosjekterer de beste moderne løsningene for prosjektet ditt.

Rehabilitering

Skal du pusse opp eller rehabilitere boligen eller næringslokalet? Vi kommer gjerne på en befaring og ser over det elektriske anlegget før vi går i gang med arbeidet. Vi tilbyr tjenester til konkurransedyktige priser uten skjulte ekstrakostnader.

Bad og våtrom

Et moderne og funksjonelt baderom er blitt veldig viktig for mange av oss. Har du planer om å pusse opp eller bygge nytt bad, så bør du inkludere en elektriker så tidlig som mulig i prosessen.

Bedrifter og næring

For bedrifter og næringskunder utfører vi alt fra enkle serviceoppdrag og installasjoner til mer omfattende ombygginger. Som bedrift er vi opptatt av å lytte til kundens ønsker og behov og sammen med kunden finner vi gode løsninger som passer for din bedrift. Det  viktigste for oss er at kunden blir fornøyd.

Ladestasjoner

Ønsker du å få satt opp en eller flere ladestasjoner? Haukaas elektro er forhandler av verdens smarteste elbillader fra Easee. Vi har hatt deg som forbruker i fokus, vi har gjort om på alt og vi har forenklet det som kan forenkles. Resultatet har blitt en teknologirevolusjon uten sidestykke.

 

Laderoboten vår skal ta en plass i fremtidens strømnett, og fungere som smarte strømventiler. Et ekslusivt produkt til en folkelig pris, hvor det eneste du trenger å tenke på er hvilken farge du vil ha. Ta kontakt for gratis befaring. Fast pris uansett farge kr. 8 000,- inkl-mva/eks. arbeid

Belysning

Vi lyser opp din hverdag! Ønsker du å få satt inn downlights/spotter i stuen eller kanskje utendørs belysning ved inngangspartiet? Vi kan hjelpe deg med alt fra faglig veiledning med hvilken belysning som passer best og plassering til montering av belysningen.

Sikringsskap

I dagens samfunn er vi avhengig av strøm og vi kjøper stadig nye ting som trenger strøm. Strømforbruket i samfunnet vårt har derfor økt og det er viktig at sikringsskapet ditt følger med i tiden for å unngå overbelasting som kan føre til strømbrudd og brann. Vi hjelper deg med å få det elektriske anlegget og sikringsskapet up to date.

Kontakt oss for en gratis befaring!

Vi utfører alt innen elektrikertjenester