Solcelleanlegg

Produser din egen strøm og reduser strømregningen!

Få lavere strømregning med ditt eget solcelleanlegg

Strømprisene nå om dagen er veldig ustabile og går opp og ned hele tiden. Det er ikke lett å forutse hva du kommer til å få i strømregning, og selv om du tror du har beregnet godt så er det lett å få seg en overraskelse.

Har du noen gang hatt en idé om å legge solcellepaneler på hustaket eller hytta? Da bør du seriøst vurdere å gjøre dette nå.

Haukaas Elektro bistår deg med alt du behøver når du skal kjøpe solcelleanlegg i for eksempel Tinn, Rjukan eller Notodden. Du kjøper solcellepaneler av oss, så kommer vi hjem til deg og monterer og justerer kraftverket ditt. På den måten kommer du raskt i gang med din egen strømproduksjon.

Vi tilbyr komplette solcelleanlegg bestående av komponenter av topp kvalitet fra Europas fremste leverandør av solceller – IBC Solar AG.

Selg strømoverskudd fra ditt solcelleanlegg tilbake til nettet

Ikke bare reduserer du din egen strømregning med et solcelleanlegg hjemme eller på hytta. Du kan også tjene på det, ved å selge overskuddsstrøm tilbake til strømnettet! Snakk med strømleverandøren din om dette. Hva er vel bedre enn å tjene på investeringen sin?

Solcelleanlegget tjener seg inn selv. Beregnet ut i fra dagens strømpriser, vil det ta rundt 15 år å tjene inn et anlegg av normal størrelse. Med tanke på utvikling av teknologi og mulig høyere strømpriser, er dette kun et estimat. Når man tenker på at et slikt anlegg kan ha en levetid på 40 år, så sier det seg selv at man vil tjene mye mer på det enn installasjonskostnaden.

Solceller er en engangsinvestering som betaler seg selv

Mer effektive solcelleanlegg

Før ble gjerne solceller sett på som en dyr og ugunstig løsning. Med tiden har så klart teknologien utviklet seg, og nå er panelene såpass rimelige at denne investeringen absolutt lønner seg. Ikke minst har de blitt bedre også!

Solcellepaneler og solkraft i seg selv er en av verdens raskest voksende teknologier. Det betyr garantert at dette er teknologi som bare vil bli bedre og bedre i årene framover. Om man trekker fram klimafordelene med utslipsfri produksjon av strøm ved hjelp av solceller, er det helt klart at denne teknologien vil ha en stor betydning i tiårene som kommer.

Solcellepaneler og Norge

Om du trodde at Norden og Norge ikke egnet seg spesielt godt for solcellepaneler og solcelleanlegg, må du tenke om igjen! Her oppe i nord er det meget gunstige lysforhold. Dette gjelder også når det er snø ute, for snø reflekterer lys meget godt.

Tester og undersøkelser av solcelleanlegg viser at anlegg i Norge har minst like høy produksjon som anlegg på sørligere breddegrader. Spesielt gode forhold for solcelleanlegg finner vi på Sør- og Østlandet.

ENOVA-støtte ved installasjon av solcelleanlegg

Det er helt riktig. Du kan få inntil 47 500 kroner i støtte fra staten, om du installerer solcelleanlegg hjemme. Om du vil installere anlegget på hytta kan du få støtte for det også. Snakk med kommunen din om dette!

Har du fått vite alt du trenger for å komme i gang med ditt eget solcelleanlegg? Om du fortsatt har spørsmål, send oss en e-post, ring oss eller stikk innom!

Solcelleanlegg på hustak

Kontakt oss gjerne ved spørsmål om solcelleanlegg eller annet

Kontakt oss for en gratis befaring!

Vi utfører alt innen elektrikertjenester

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle